↑ Terug naar Jongerenspelen

Pagina afdrukken

WoeStrijd

Vasten2014_WoeStrijd WoeStrijd neemt je mee naar het dorre landschap van Thiès, in Senegal.Een jaarlijks tekort aan regen in de regio daagt de inwoners uit. Sommige jongeren trekken naar de stad in de hoop op een betere toekomst.  Anderen vertrekken maar zouden liever op het platteland blijven, waar hun vrienden en familie zijn.  In de stad zijn de toekoms

tmogelijkheden bovendien niet altijd beter.  Als we samen de landbouwmogelijkheden scheppen om het hele jaar door te kunnen verdienen, dan zorgen we er samen voor dat iedereen in Thiès hun droom kan waarmaken, waar ze maar willen.Vasten2014_WoeStrijd

 

In WoeStrijd zijn de spelers Senegalese jongeren die het samen opnemen tegen de oprukkende woestijn.  Aan capaciteit geen gebrek, maar pas wanneer alle talent bijeen wordt gebracht, zal het harde werk zijn vruchten afwerpen.

 

Deze kant-en-klare spelbrochure bevat een uitgebreide speluitleg, kleurrijke speltegels, kaartjes, pionnen en een opdrachtenlijst.  Je speelt het spel met 12- tot 18-jarigen, in groepen van 6 tot 30 spelers.  ‘WoeStrijd’ is op maat van jeugdbewegingen gemaakt, maar na kleine aanpassingen is het ook bruikbaar in de parochie of het onderwijs.

 

Hieronder kan je enkele bijlagen downloaden die het spel extra kleur geven.

 

Woestrijd is een uitgave van Spoor ZeS i.s.m. Broederlijk Delen en kost  € 6. Scholen die in grote hoeveelheid bestellen kunnen korting krijgen.

Meer weten of opmerkingen? Wil je dit spel graag bestellen? Mail naar spoorzes@chiro.be.

 

 

Vasten2014_WoeStrijdVasten2014_WoeStrijd

Opbrengstkaartjes steen en boom
397.1 KiB
925 Downloads
Details...
Winvoorwaarde
Winvoorwaarde
Winvoorwaarde.pdf
52.6 KiB
863 Downloads
Details...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.spoorzesindeklas.be/?page_id=881