↑ Terug naar Solidariteitsprojecten

Pagina afdrukken

Mooi gedroomd

Mooi gedroomd_cover

De school van Robby doet mee aan een wedstrijd voor een droomspeelplaats en wint!  Maar met het geld kan de school enkel een deel van het materiaal betalen.  Samen met de andere leerlingen en de leerkrachten van de school zoeken Robby en zijn vriendjes naar oplossingen.  Zullen ze hun droomspeelplaats realiseren?  ‘Mooi gedroomd’ is een speelse en belevende vertaling van Samen Tegen Armoede voor de basisschool.  Vertrek van het leuke en spannende verhaal van Robby en zijn vriendjes en breng zo de campagne op kindermaat in je klas.

‘Mooi gedroomd’ bevat een handleiding voor de leerkracht, met een spannend verhaal, kant-en-klare lessen met methodieken, gespreksvormen, stilvalmomentjes en leuke weetjes, een werkboekje met opdrachten voor de leerlingen en het themalied. Een echte meezinger!

 

Materiaal:

Handleiding: de basis van het project.  Een spannend verhaal, kant-en-klare lessen met methodieken, extra’s voor kleuters, gespreksvormen, actieve momentjes en leuke weetjes: voor ieder wat wils! De handleiding kost € 5.

Mooi gedroomd_bovenbouw_cover_kleinMooi gedroomd_onderbouw_cover_klein

 

Werkmateriaal:een speels boekje voor elke leerling met daarin opdrachten, de tekeningen van het verhaal, de partituren van het lied, enz.  Er is een boekje voor de onderbouw en de bovenbouw. Het werkmateriaal  kost € 1 (vanaf 10 ex. 90 cent – vanaf 100 ex. 75 cent).

 

Cd: op de cd staan de liedjes, zowel in een ingezongen als in een instrumentale versie, om het aanleren in de klas te ondersteunen.  Stop je het schijfje in je computer, dan vind je er nog heel wat extra’s op om zelf (in kleur) af te drukken en te gebruiken in de klas! De cd kost €8

 

Bestellen: Je kan het materiaal niet meer bestellen bij Samen Tegen Armoede. Stuur een mailtje naar spoorzes[at]chiro.be bij interesse.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.spoorzesindeklas.be/?page_id=1368